Monthly Archives: July, 2019

Dorinel Bobirnac, Mecatronică

July 31st, 2019 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Dorinel Bobirnac, Mecatronică”

Vi-l prezentăm pe Dorinel Bobirnac – membru al delegației României la Olimpiada Internațională de Meserii WorldSkills Kazan 2019. Alături de coechipierul său, Tudor Gadei, și cu sprijinul Festo Didactic România, Dorinel ne va reprezenta în cadrul competiției de Mecatronică.

Dorinel este student la Universitatea Transilvania din Brașov, Facultatea de Design de Produs și Mediu, specializarea Mecatronică.

Descoperiți mai mult din entuziasmul său din următorul video!

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Ne vedem in curand la cea de-a 45-a editie WorldSkills Kazan 2019!

July 10th, 2019 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Ne vedem in curand la cea de-a 45-a editie WorldSkills Kazan 2019!”

Ne vedem in curand la cea de-a 45-a editie WorldSkills Kazan 2019!

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Festo Didactic România susține echipa României de Mecatronică

July 2nd, 2019 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Festo Didactic România susține echipa României de Mecatronică”

Festo Didactic România, lider mondial în furnizarea de echipamente și soluții pentru educația tehnică, susține echipa României de Mecatronică, participantă la Olimpiada Internațională WorldSkills Kazan 2019!

Portofoliul de produse și servicii al Festo Didactic România oferă clienților soluții educaționale pentru toate domeniile tehnologiei în automatizare și a proceselor, cum ar fi pneumatica, hidraulica, inginerie electrică, tehnologii de producție, inginerie mecanică, mecatronică, CNC, HVAC și telecomunicații.

Suntem bucuroși să îi avem alaturi de noi, la cea de-a 45-a ediție a Olimpiadei Internaționale WorldSkills! Mai multe detalii despre competiție și participanți puteți găsi aici: http://bit.ly/2XIA2ns

Copyright © 2020 Worldskills Romania. All rights reserved. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Politica de cookies

Thanks to QuestionPro's generosity, we now have survey software that powers our data intelligence.